Kedua-duanya adalah flavour apple RY4 dan kedua-duanya 60ml, botol matte black, sticker hitam dan printing gold. Dah nampak macam adik beradik Wakanda dah aku tengok. Size dah sama tapi rupa ada beza sikit la. Walaupun rupa dah hampir sama tapi kalau nak bercerita pasal rasa, kedua-duanya berbeza dari segi throathit, manis buah apple, dan flavour profile. Rasa RY4 dia pun level yang berbeza. Kedua-dua flavour ni Abe layan nyonyot kao-kao punya siap simpan saki baki semata-mata untuk pakai dalam live ni je. Kalau nak tengok battle antara kedua-dua flavour ni sila rujuk ke video di bawah.

KARTEL INK. APFEL VS APPLE RY4 TOBACCO RESERVE. #SEMOCEYUNLIMITED GIVEAWAY UNTUK DIMENANGI!!Syarat utama giveaway:~ SHARE live video ni sampai lebam.~ LIKE dan FOLLOW Kartel Ink. And Tobacco Reservedwww.reviewoftheyear.blogREVIEW OF THE YEAR (ROTY) by Abe Bakar

Posted by The Bearded Bros. on Selasa, 7 Ogos 2018

Share: