Ramai yang tanya Abe bila la dapat tengok Abe Bakar review flavour The Barrel’s. Alhamdulillah saya diberikan rezeki dan umur yang panjang untuk tunaikan permintaan #VAPEFANS yang semocey. Hari ini Abe berkesempatan untuk review bukan sahaja The Barrel’s Der Oston Imperial, tetapi kita akan try sekali flavour buah delima yang dikatakan paling best dalam pasaran sekarang ini iaitu Granada.

Yang lagi special bagi segmen experiment kali ini adalah size kedua-dua flavour tersebut. Kedua-duanya adalah custom 100ml flavour yang dihadiahkan pada saya oleh sahabat-sahabat dalam Vapescene iaitu Abang Otai kita dan juga bro Ocucut. Terima kasih kerana merealisasikan impian #VAPEFANS yang nanti-nantikan Abe unbox dan test flavour padu korang. Kalau nak tau apa pendapat Abe mengenai The Barrel’s dan Granada apa kata korang tengok video di bawah ni.

DUA FLAVOUR YANG JARANG-JARANG ABE LAYAN. NI PUN DAN PERAP LAMA. #INIKALILAH PELUANG UNTUK AKU LAYAN!!!www.reviewoftheyear.blogREVIEW OF THE YEAR (ROTY) by Abe Bakar

Posted by The Bearded Bros. on Selasa, 28 Ogos 2018

Share: